Onze missie en waarden

Uitmuntend, betrouwbaar, flexibel en transparant

Bij Labo Smeets streven we naar uitmuntendheid. Wij willen een betrouwbare partner zijn voor farmaceutische en parafarmaceutische bedrijven.

Bij ons zijn uw merk en intellectuele eigendom in veilige handen.

Wij zijn ons ten volle bewust van de verantwoordelijkheid die we dragen voor uw product(en). Als onze klant kunt u erop vertrouwen dat wij correct en volledig transparant uitvoeren wat u vraagt.

Labo Smeets heeft er bewust voor gekozen samen te werken met (para)farmaceutische bedrijven. Die keuze is dan ook het principe dat ons leidt bij al onze activiteiten.

Op deze manier hebben we met succes een uitgebreide portfolio van solide referenties opgebouwd binnen de (para)farmaceutische wereld. Daartoe mogen we ook vooraanstaande farmaceutische topbedrijven en internationale distributeurs rekenen.

Met dertig jaar ervaring en een balans in evenwicht hebben we de basis gelegd voor langdurige samenwerkingsverbanden. We gaan directe uitdagingen aan zonder de lange termijn uit het oog te verliezen.

LABORATORIA SMEETS N.V.

Fotografielaan 42
B-2610 Antwerpen-Wilrijk
Tel. +32 (0)3 828 29 37
Fax +32 (0)3 830 21 36
e-mail: info@labosmeets.be

EN  NL  FR  DE  ES 
CASE:  

Lees meer...

Lees meer...
CASE: Process Installation  

Open communication crucial in reassembly and automation of process installation for Laboratoria Smeets Large scale projects don’t always have to exceed the deadline, the budget and the stress limitations of the people involved. No, there is another way. Egemin Automation and Laboratoria Smeets proved it in their joint project to build a new production ...
Lees meer...
CASE: Nieuwe Technologie voor API oplosbaarheid  

In collaboration with the University of Ghent, Labo Smeets has realised a new process in pharmaceutical extrusion technology, which enables us to make highly soluble granules. The main application is to make pharmaceutical granule compositions to drastically improve water solubility of active ingredients. The technology is applicable for the following drug ...
Lees meer...
New Technology for API solubility

In collaboration with the University of Ghent, Labo Smeets has realised a new process in pharmaceutical extrusion technology, which enables us to make granules. The main application is to make pharmaceutical granule compositions to drastically improve water solubility of active ingredients. This equipment is installed and available since January 2011.

Lees meer...
CASE: Productvernieuwing  

Een klant vond een gepatenteerde technologie aan een Belgische universiteit om de toediening van één van hun producten te vergemakkelijken. Al in een vroeg stadium werden wij ingeschakeld om het product te helpen ontwikkelen. Samen beslisten we een testsysteem op te zetten om kleine hoeveelheden te produceren voor de klinische studies. Gezien ...
Lees meer...
CASE: Korte doorlooptijd  

Een klant krijgt de kans om een product tegen allergie te lanceren op een van zijn markten. De gelegenheid was er plots, maar noch het productontwerp, noch de verkoopsprognose waren klaar. Het marketingteam kreeg de opdracht de leverancier te vinden die het snelst het product kon lanceren. In minder dan 2 weken konden we een volledig model voorstellen, met prijzen ...
Lees meer...