Onze missie en waarden

Uitmuntend, betrouwbaar, flexibel en transparant

Bij Labo Smeets streven we naar uitmuntendheid. Wij willen een betrouwbare partner zijn voor farmaceutische en parafarmaceutische bedrijven.

Bij ons zijn uw merk en intellectuele eigendom in veilige handen.

Wij zijn ons ten volle bewust van de verantwoordelijkheid die we dragen voor uw product(en). Als onze klant kunt u erop vertrouwen dat wij correct en volledig transparant uitvoeren wat u vraagt.

Labo Smeets heeft er bewust voor gekozen samen te werken met (para)farmaceutische bedrijven. Die keuze is dan ook het principe dat ons leidt bij al onze activiteiten.

Op deze manier hebben we met succes een uitgebreide portfolio van solide referenties opgebouwd binnen de (para)farmaceutische wereld. Daartoe mogen we ook vooraanstaande farmaceutische topbedrijven en internationale distributeurs rekenen.

Met dertig jaar ervaring en een balans in evenwicht hebben we de basis gelegd voor langdurige samenwerkingsverbanden. We gaan directe uitdagingen aan zonder de lange termijn uit het oog te verliezen.

LABORATORIA SMEETS N.V.

Fotografielaan 42
B-2610 Antwerpen-Wilrijk
Tel. +32 (0)3 828 29 37
Fax +32 (0)3 830 21 36
e-mail: info@labosmeets.be

EN  NL  FR  DE  ES 
CASE:  

Lees meer...

Lees meer...
CASE: Nieuwe Technologie voor API oplosbaarheid  

In collaboration with the University of Ghent, Labo Smeets has realised a new process in pharmaceutical extrusion technology, which enables us to make highly soluble granules. The main application is to make pharmaceutical granule compositions to drastically improve water solubility of active ingredients. The technology is applicable for the following drug ...
Lees meer...
New Technology for API solubility

In collaboration with the University of Ghent, Labo Smeets has realised a new process in pharmaceutical extrusion technology, which enables us to make granules. The main application is to make pharmaceutical granule compositions to drastically improve water solubility of active ingredients. This equipment is installed and available since January 2011.

Lees meer...
CASE: Flexibiliteit  

Een bedrijf met een groot project rond een nasale behandeling met essentiële oliën nam contact met ons op. Er was geen leverancier voor dat onderdeel, noch een heldere omschrijving van het product of een procedure om dat product te maken, maar er was wel een strakke deadline! Druk om de juiste informatie op het juiste moment te verkrijgen. In overleg ...
Lees meer...
CASE: Uitmuntende verpakking  

Een potentiële klant had een organisatie opgezet om farmaceutische producten van goedkopere regio’s te importeren naar duurdere regio’s. Gezien onze uitgebreide ervaring in het opzetten van flexibele verpakkingssystemen toonden wij interesse om dit product te opnieuw te etiketteren en verpakken. Door een gelukkig toeval zette een ander bedrijf ...
Lees meer...
CASE: Strategische uitbesteding  

Eén van onze farmaceutische klanten is een grote consument van grondstoffen. Grote farmaceutische klanten zijn vaak beperkt door hun uitbestedingsstrategieën voor grondstoffen. Voor tal van hun producten gelden complexe regelgevende procedures, waardoor ze niet de beste deal kunnen sluiten. Onderliggende oorzaken zijn de intrinsieke snelheid waarmee ...
Lees meer...