Uitbesteden: uw strategische keuze

Strategisch uitbesteden is een groeiende trend in de farmaceutische sector. Er zijn veel goede redenen om een samenwerking aan te gaan met Labo Smeets.

Kostenbesparingen

U concentreert zich op uw kernactiviteiten. Wij concentreren ons op de specifieke activiteiten die naadloos aansluiten op uw inspanningen.
Bij productiepieken, nieuwe ontwikkelingen en beperkte edities maken wij het u gemakkelijk om uw capaciteit te verhogen zonder de daarbij horende investeringsrisico’s.

Flexibiliteit

De markt vraagt grondige en voortdurende innovatie. De doorlooptijd wordt steeds korter en de deadlines strikter. Als u met ons samenwerkt, blijft u altijd alles de baas.
Met andere woorden: optimaal rendement en concurrentievermogen.

Ultramodern materiaal

Technologie evolueert snel. Het is dan ook niet altijd eenvoudig of vanuit zakelijk oogpunt gerechtvaardigd om mee te zijn met de nieuwste technologieën en materiaaltrends. Als specialisten in productie en verpakking van (para)farmaceutische producten doen wij die investeringen voor u.

Strategisch partnerschap

Onze samenwerkingsverbanden met onze klanten draaien rond vier trefwoorden: uitmuntend, betrouwbaar, flexibel en transparant. Wij verkopen geen producten met een gedeponeerd handelsmerk en we verkopen evenmin producten onder onze eigen naam.
Zo ondersteunen we onze langdurige samenwerkingsakkoorden met onze klanten.

LABORATORIA SMEETS N.V.

Fotografielaan 42
B-2610 Antwerpen-Wilrijk
Tel. +32 (0)3 828 29 37
Fax +32 (0)3 830 21 36
e-mail: info@labosmeets.be

EN  NL  FR  DE  ES 
CASE:  

Lees meer...

Lees meer...
CASE: Nieuwe Technologie voor API oplosbaarheid  

In collaboration with the University of Ghent, Labo Smeets has realised a new process in pharmaceutical extrusion technology, which enables us to make highly soluble granules. The main application is to make pharmaceutical granule compositions to drastically improve water solubility of active ingredients. The technology is applicable for the following drug ...
Lees meer...
New Technology for API solubility

In collaboration with the University of Ghent, Labo Smeets has realised a new process in pharmaceutical extrusion technology, which enables us to make granules. The main application is to make pharmaceutical granule compositions to drastically improve water solubility of active ingredients. This equipment is installed and available since January 2011.

Lees meer...
CASE: Productvernieuwing  

Een klant vond een gepatenteerde technologie aan een Belgische universiteit om de toediening van één van hun producten te vergemakkelijken. Al in een vroeg stadium werden wij ingeschakeld om het product te helpen ontwikkelen. Samen beslisten we een testsysteem op te zetten om kleine hoeveelheden te produceren voor de klinische studies. Gezien ...
Lees meer...
CASE: Korte doorlooptijd  

Een klant krijgt de kans om een product tegen allergie te lanceren op een van zijn markten. De gelegenheid was er plots, maar noch het productontwerp, noch de verkoopsprognose waren klaar. Het marketingteam kreeg de opdracht de leverancier te vinden die het snelst het product kon lanceren. In minder dan 2 weken konden we een volledig model voorstellen, met prijzen ...
Lees meer...
CASE: Strategische uitbesteding  

Eén van onze farmaceutische klanten is een grote consument van grondstoffen. Grote farmaceutische klanten zijn vaak beperkt door hun uitbestedingsstrategieën voor grondstoffen. Voor tal van hun producten gelden complexe regelgevende procedures, waardoor ze niet de beste deal kunnen sluiten. Onderliggende oorzaken zijn de intrinsieke snelheid waarmee ...
Lees meer...